De sieraden trends van 2021

Gepubliceerd op 23 april 2021 om 14:07

Inmiddels is het alweer een tijdje 2021, dit betekent natuurlijk nieuwe trends! Wil jij weten welke sieraden er in 2021 echt niet in jouw sieradencollectie mogen ontbreken? Lees dan snel verder. In dit artikel vertellen we je namelijk alles over DE sieraden trends van 2021!

 

Zilver

In de afgelopen jaren was goud vaak de trend van het jaar, dit jaar is het anders. Zilver zal dit jaar steeds meer onder de aandacht gebracht worden door grote merken zoals Gucci. Daarnaast hoef je niet meer te kiezen tussen goud of zilver, deze twee kleuren kunnen namelijk dit jaar goed gecombineerd worden. De tijd van zilver OF goud is dus helemaal voorbij! Combineren maar!

 

Hoops

Hoops zijn echte klassiekers en zijn dan ook nooit ver weggeweest, toch komen ze dit jaar meer dan ooit terug! Dit jaar kun je hoops scoren in verschillende soorten, maten en kleuren. Denk aan dun, dik, goud, zilver, gedraaid en ga zo maar door! Wat ook leuk is, is om verschillende hoops met elkaar te combineren! Hoops mogen dus echt niet in jouw sieradencollectie ontbreken! Heb jij ze al gescoord? 

 

Schakelsieraden

Een andere trend die je vast al voorbij hebt zien komen zijn schakelkettingen en schakelarmbanden. Dit jaar zijn schakelsieraden helemaal hot! Voor deze trend geldt: Hoe groter hoe beter. Vind je het toch wat te heftig? Dan passen subtielere schakelsieraden beter bij jou. Deze trend zie je dit jaar dan ook weer in zowel goud als zilver en groot en klein terug. Ook Frendiez doet uiteraard mee aan deze stoere trend! We love it! 

 

More is more

In 2021 mag alles veel zijn, denk aan veel oorbellen, veel armbanden, veel kettingen en veel ringen. De qoute van dit jaar is dan ook MORE IS MORE. Alles mag dit jaar dan ook met elkaar gecombineerd worden. Je hoeft dit jaar niet meer na te denken over bepaalde stijlen en kleuren. Want de regel is hoe meer sieraden in verschillende stijlen en kleuren hoe beter! Hoe tof is dat? Maak van elke dag een feestje met een vette neck, ring en armparty!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.